در هنگام اجرای برخی دستورات در نرم افزار سالیدورک،مثل باز کردن یک فایل از نسخه های قبلی، باز کردن یک فایلread only ، پاک کردن یک نما و یا حذف یک فیچر و یا عضوی از یک اسکچ، با پنجره های اخطار یا confirm windows ها مواجه می شویم.

سالیدورک این قابلیت را تعریف کرده که کاربر با انتخاب گزینه ی dont show again یا dont ask again در پنجره های اخطار ظاهر شده، از نمایش مجدد این اخطارها در دفعات بعدی جلوگیری کند.

اما گاهی این اتفاق می افتد که کاربر بطور اشتباهی نمایش یکی از این پنجره ها را غیرفعال کرده و در نتیجه در عملکرد با نرم افزار با شکل مواجه می شود.

در این درس نحوه ی بازگرداندن این پنجره های اخطار غیرفعال شده را در کنار هم فرا میگیریم.

 

مدرس: سید مجتبی امامت

تهیه و تنظیم: تیم مهندسی تکسا

جهت مشاهده ویدیوهای آموزشی بیشتر اینجا کلیک کنید.

 

 

آخرین نوشته ها

 

درباره عالیه مدرسیان

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *