استراکچر خورشیدی دو ردیفه ، نکات و ویژگی های کاربردی

استراکچر خورشیدی دو ردیفه

استراکچر خورشیدی دو ردیفه عمودی تکسا ، سازه ای دو ردیفه ساخته شده از ورق فولادی به ضخامت ۲ میلیمتر است

استراکچر خورشیدی دو ردیفه
استراکچر خورشیدی دو ردیفه عمودی تکسا

 

  • ستونها، بازو و ریل های به کار برده شده در این سازه خورشیدی، ساخته شده از پروفیل ۴ خم سی چنل به ابعاد ۸۰*۳۵*۱۵ بوده که بسته به شرایط کارفرما و موقعیت پروژه در دو نوع پوشش گالوانیزه گرم و گالوانیزه شرکتی، قابل ارائه است
ستون سازه خورشیدی
مقطع پروفیل ستون سازه خورشیدی
  • کلیه اتصالات به کار برده شده در این سازه، توسط پیچ سایز M10 به صورت خشکه از کلاس استحکام ۸.۸ و با پوشش آبکاری گالوانیزه ارائه می‌شوند.
یراق استراکچر خورشیدی با درجه استحکام 8.8
یراق استراکچر خورشیدی
  • اتصال بادبند ها در این سازه نیز به صورت کشویی به همراه قابلیت ریگلاژ طولی بوده که بسته به شرایط پروژه، به صورت تکی یا ضربدری در هر دهانه از سازه نصب می شوند.
بادبند استراکچر خوشیدی
بادبند استراکچرهای خوشیدی تکسا
  • اتصال لینک برشی در سازه های رایج بازار به صورت تکی انجام شده که این نوع اتصال علاوه، بر ایجاد مکانیزم قاب ۴ عضوی و نوسان سازه تحت بار، امکان بروز خطای انسانی در حین مونتاژ سازه رو نیز ممکن می کنه.

علاوه بر این، لینک برشی استفاده شده در حالت فوق به علت اتصال بین ستون ها و عدم اتصال به بازو، اصطلاحا عضو صفر نیرویی بوده، باری را تحمل نکرده و وجود آن به تنهایی از لحاظ مکانیکی، عملا کاربردی ندارد.

وجود لینک برشی عمودی در سازه های خورشیدی تکسا، علاوه بر افزایش استحکام و مقاومت خرپا در برابر خمش، سازه رو از حالت مکانیزم قاب خارج کرده و با صفر کردن درجه آزادی خرپا، از نوسان سازه تحت بار و همچنین بروز خطای انسانی در حین مونتاژ سازه جلوگیری می کند.

لینک برشی استراکچر خورشیدی
لینک برشی استراکچر خورشیدی دو ردیفه
  • اتصال ریل های زیر پنل روی بازوی خرپا در سازه های خورشیدی تکسا نیز توسط ۳ پیچ و با استفاده از پایه های نگهدارنده جانبی انجام میشود.
نگهدارنده جانبی ریل زیر پنل سازه خورشیدی
نگهدارنده جانبی ریل زیر پنل

دقت داشته باشید که عدم وجود این اتصال در سازه های خورشیدی، موجب نوسان ریل، کاهش استحکام سازه و همچنین بروز میکرو ترک های صفحات کریستالی و افت راندمان نیروگاه می‌شود.

عدم وجود نگهدارنه جانبی
عدم وجود نگهدارنه جانبی ریل زیر پنل خورشیدی در استراکچرهای خورشیدی
  • همچنین به علت فرایند پانچ دقیق پروفیل ها در سری های جدید ساخت، کلیه سوراخ های لوبیایی سازه به گرد تبدیل شده که این امر باعث افزایش دقت مونتاژ و کاهش نوسانات سازه تحت بار میشود.
  • ویژگی دیگر سازه های تکسا، رعایت الگوی ساخت یکسان در طراحی ریل های زیر پنل است.

در این حالت تمامی ریل های استرینگ کاملا یکسان بوده و اپراتور بدون توجه به موقعیت ریل در استرینگ، قادر به مونتاژ سازه خواهد بود.

این ویزگی علاوه بر افزایش سرعت مونتاژ، امکان بروز خطای چیدمان در حین مونتاژ استرینگ را نیز کاملا برطرف میکند.

در آخر به این نکته دقت داشته باشید که استفاده از سازه های استاندارد و با کیفیت، تضمین کننده سلامت نیروگاه، اعتبار مجری و بودجه سرمایه گذار است.

تخریب استراکچر خورشیدی بر اثر وزش باد
تخریب نیروگاه خورشیدی بر اثر وزش باد

جهت آشنایی بیشتر با مشخصات، استعلام قیمت و ثبت سفارش سازه فوق، از طریق تارنمای شرکت مهندسی تکسا و یا تلفن همراه ۰۹۱۳۶۹۷۱۳۶۹ با ما در ارتباط باشید.

 

 

 

شرکت مهندسی تکسا رسام کاسپین، طراح و سازنده استراکچر نیروگاه های خورشیدی

لوگوی تکس نوشته تکسا

تیم مهندسی تکسا رسام کاسپین

هر آنچه در مقالات تکسا می‌خوانید، حاصل یک عمر کوشش تیمی است، کوششی در جهت درست ترین پاسخ به مسائل و انتقال آن به شما. امیدواریم تلاش های مجموعه‌ی ما مورد رضایت شما باشد.

پیشنهاد میکنم این مقالات هم بخوانید!

ساعت کاری مجموعه : 8 صبح الی 5 بعدظهر

با ما تماس بگیرید : 09913900640